Támogasd adód 1%-val a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot!


Ebben az évben is lehetőség van arra, hogy befizetett adód 1%-t ne az állam, hanem egy általad megnevezett társadalmi szervezet kapja.
A Magyar Barlangi Mentőszolgálat kiemelten közhasznú szervezet, így jogosult az SZJA-1%-ok elfogadására. A székhely változása miatt változott az adószámunk! Az új adószám: 18005598-2-41 A személyi jövedelem adó 1% erre a számra küldhető.

Támogatásokat szívesen fogadunk, a BMSZ bankszámlaszáma: 16200137-00187628

Számlavezetőnk a MagNet bank, mely a civil szervezeteket támogatja.

Bemutatót tartott a BMSZ Dél-Magyarországi Területi Egysége

A BMSZ Dél-Magyarországi területi egysége (DMTE) a Baranya Megyei Védelmi Bizottság kérésére barlangi mentési bemutatót tartott 2010. október 13-án a Mecsekben, a Büdöskúti-zsombolynál. A bemutatóra felkészülésként három nappal korábban a helyszínen gyakorlatot tartottak. A feladat a zsomboly aljáról egy sérült kimentése volt, melyet ellensúlyos futómacska használatával oldottak meg. A kipakolással, beöltözéssel, kiépítéssel és kiemeléssel együtt 35 percig tartott a bemutató mentés, a BMSZ munkájáról igen elismerően nyilatkozott a Baranya Megyei Védelmi Bizottság,  a bizottság titkára felajánlotta segítségét a további együttműködéshez. A bemutatón a DMTE 14 fővel, és négy segítővel képviseltette magát, köszönjük a munkájukat! További képek itt